Úvod » ANTIKVARIÁT / NOVINKY » Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia
autor , jazyk originálu: R. Schaller, A. Forró, P. Kružliak , slovensky
vydavateľ , rok: SPN 2001
jazyk vydania: SK
edícia/séria:
počet strán: 104
rozmer: /výška x šírka v cm/ 21x15
stav: veľmi zachovalá , brožovaná , listovaná , rozmer v cm 20,5x15
poznámka: koreniny z kôry, z listov a vňate, z kvetov, z plodov a semien, koreninové zmesi, polivkové prípravky, kypriace prípravky , skladovanie korenia - káva, kávoviny, čaj, kakao - kuchynská šoľ, ocot, nakladacie soli - hygiena pri práci s potravinami - ...
... sanitácia v potravinárstve - pitná voda, minerálne vody, priemyselne vyrábané nápoje /sódová voda, limonády a grenadíny/, nealkoholické nápoje, ovocné a zeleninové nápoje, nápojové mlieka, srvátkové nápoje, nizkoenergetické a dia nápoje - pivo - voda, chmeľ, sladovnícky jačmeň, slad, pivovarské kvasnice, výroba piva, skladovanie - víno - vinárske oblasti, zahraničné vína, hroýnové vína, skladovanie - šumivé, dezertné, ovocné, sladové vína - posudzovanie vína - čistota, farba, vôňa, chuť - konzumné liehoviny, značkové liehoviny, rezané destiláty, pravé ušľachtilé destiláty, exportné a cudzozemské liehoviny, skladovanie - miešané nápoje